INSPECTIE EN STANKOVERLAST

Riorem beschikt over jarenlange ervaring in rioolonderhoud. Wij werken oplossingsgericht en bieden vakwerk tegen een gunstig tarief. Gebruik van hoogwaardige apparatuur stelt ons in staat om het onderhoud en de reparatie aan uw riool op een adequate wijze te kunnen doen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

INSPECTIE

Vaak lukt het om uw riool snel te ontstoppen. Het probleem is echter dat er regelmatig meer aan de hand is. Om te achterhalen waar het rioolprobleem zit kunnen wij met behulp van onze geavanceerde rioolcamera een inspectie uitvoeren zodat wij het probleem kunnen opsporen. De beelden hiervan kunnen wij aanleveren. Ook het maken van een inspectierapport behoort tot de mogelijkheden.

Na het maken van het inspectierapport kunnen wij zorgdragen voor het vernieuwen- aanpassen en/of repareren van uw riool. Uiteraard tegen prijsopgave vooraf.

STANKOVERLAST

Stankoverlast is een vervelend probleem. Vaak begint het met een scheurtje in uw rioolbuis. Om dit op te sporen maken wij gebruik van een rookgenerator. De uitgeblazen witte rook geeft aan waar de vieze lucht kan ontsnappen. Op die manier maken wij zichtbaar waar het probleem zit, waarna wij het voor u kunnen oplossen.

Rioolproblemen?

Een verstopte afvoer is al vervelend genoeg. Wij lossen het probleem graag voor u op tegen een vaste prijs zonder verrassingen achteraf.

Betaalmogelijkheden: contant en pin.
Voor avond en weekend gelden afwijkende tarieven.

06 343 194 49

Contactgegevens

Telefoonnummer
06 343 194 49

E-mailadres:
riorem.riool@gmail.com

KVK-nummer
76921816

Start typing and press Enter to search